Vitt och Virkat

Så här såg jag ut idag. Virkad tunika Gina Tricot, cardigan, mammas, halsband present, jeansleggings vet ej,
 

My dream

Det var en gång en flicka som hade en dröm om att bli... Modell.
Men drömmen gick i kras när hon inte hade längdkriteringarna. Hon tänkte på det en del och tittade på Victora ´s secret show och drömde sig bort, "tänk om det var jag"
Dömmen känns nu avlägsen och hon tänkte inte så mycket mer på den. Dock kommer den alltid att finnas där.  
 
Därför startade jag dennna blogg där jag kan "leka" modell. Jag älskar verkligen att ta bilder, så denna bloggen är som min lookbook. Varför jag skrev detta inlägg är att man kanske inte kan uppnå sina drömmar av vissa skäl men man kan göra dem på ett litet annat sätt så att drömmen blir lite förverkligad.
 
Bildström. En del bilder är ett halv år/år gamla, den översta togs idag.

Vintage girl in the sun

På lördag är jag konfirmerad och då blir det fest. På söndagen kommer en gammal goo kompis hit från Skåne och sover över! Det blir najs! På tisdag börjar sommarjobbet med tjejerna. En veckas jobb bara. Resten av sommarlovet blir slappa och försöka göra dagarna så kravlösa som möjligt! En och en annan resa vankas också!
Kofta H&M, byxor som är min mammas gamla Lev´is 501.

Under my umbrella

 
Regnet bokstavligen öser ner. Dagens konfaträff är över och nu blir det att skruva upp Rebecca och Fiona på hög volym och bara dansa loss. Livet känns lätt idag!
Blus Mammas, kjol Cubus, stövlar Mccloud, paraply Lisbeth Dahl.

Jordgubbar

Regn regn och åter regn. Vad passar inte då bättre än jordgubbar med glass?! Och chokladbollar! Mums! På lördag tar jag konfirmation. På tisdag blir det en veckas sommarjobb. Vad ska ni hitta på?
 

Midsommar

Kjol H&M, blus Zara, sandaler Duffy. Så här såg jag ut på midsommar. Hade en trevlig midsommar med jordgubbar, grillat, lekar och film mys!
 
 

Lila

Idag har jag satsat på färgskalan lila och mörkblått och mot det svarta hållet! Ögonskuggorna är lila också.
Jeans Diesel, Kavaj Rut mfl, tunika min systers, ring Vintage, ögonskugge palett från Isadora.

Sen update

Idag har det varit konfirmationsläsning och sen var jag med två kompisar, vi såg Sex and the city! Åh vad jag gillar de tjejerna asså!
Har inte hunnit ta nån outfit bild idag så det får bli en gammal!

3-Looks

Tre utav mina outfits denna månaden! Favorit?


Silhouettes

Åh vad jag älskar Avicii! Därför får hans bästa låt agera rubrik idag!

Idag har jag inte gjort något vettigt känns det som. Glider runt osminkad i rosa mjukisbyxor och mysig tröja från H&M, surfar runt på mobilen och lyssnar på musik. Ibland har man sådana dagar då man inte orkar bry sig om hur man ser ut eller att man borde göra något vettigt  när man äntligen är ledig!Jag har varit lite duktig i alla fall och städat mitt rum för imorgon blir det kalas för min syster. Det blir trevligt! Så här såg jag ut igår!

Skjorta Bikbok, Klänning H&M.


Fråge lista

Plagg
Just nu så gillar jag min långklänning från Gina Tricot extra mycket!

Väska
Min favorit väska som jag har nu som jag använder varje dag, till skolan och den duger även till shoppingväska.


Skor
Mina skor nu är ändå mina Palladium. Går till allt och så är det bekväma, plus att färgen är så snygg!
Vill ha plagg:
Jag vill ha en maxi kjol! Gärna plisserad och vit! Vitt och pastell nu på vår/sommar och vit maxikjol och skinnjacka och svarta detaljer på höst/vinter. Den passar alltså året om. Dock har jag inte hittat den än! Bild Google.


Nagellack
Mitt bästa nagellack är ett som är inköpt på Åhléns för ett år sedan ungefär. Kostade ganska mycket men man får ju vad man betalar för. Både bas och topp lack. Väldigt bra.

Accessoarer
Min favorit nu är mitt Våga halsband! Går till allt!

Hårprodukt
Min favorit är ett värmeskydd från Aussie. Använder inte plattång eller locktång särskilt ofta men när jag gör det så gillar jag denna. Luktar gott vilket är ett plus.

Make-up
Mina favvosar är min foundation från Mary Kay. Gillar att den är lätt. Min ögonprimer från Make Up Store. Vad hade jag gjort utan den? Ögonskuggan sitter hela dagen tack vare den. Min eyeliner från Isadora är toppen. Lätt att applicera och den sitter bra!

Trender jag inte hakar på:
Jag följer gärna trender men något jag inte fastnar för är märkesväskor. Jag gillar bättre väskor som är lite mer orginella. Sedan förstår jag nte vitsen med att köpa en väska för 8000 som inte ens är snygg. Fejk eller inte tycker inte Gucci, Louis Vuitton väskor är snygga någonstans. Gillar neonfärgade satchel eller en brun läderväska med mönster istället.


Frisyr
Jag är inte så intresserad av frisyrer faktiskt. Men min favorit är lockigt hår utsläppt. Samtidigt ska det vara lite rufsigt! Perfektion!











Daily

 
Idag har jag varit på konfirmationsläsning och det blev en del gäspningar, var trött efter gårdagen och så upp tidigt så ja det var ganska jobbigt! Hade tänkt göra en liten kul grej som jag såg hos AnnaWii och Fashionink. En lista baserat på mode. Men så kan jag inte överföra bilderna från kameran till datorn. It pisses me off!
Vad ska jag annars hitta på? Ja, ska prata med en kompis strax i telefon, svara på mejl och kanske hinner med en promenad med hundarna oxå.
Bjuder på en outfitbild från några dagar sedan. Ha det gött!

Arkivet




Idag har jag haft en underbar kväll med goa människor! Tack alla! Så därför är min update lite dålig! Hoppas ni också haft en bra kväll!

I keep wishing that i only could breath normally again after the first time I saw you!

Slappar outfiten idag! Jeans Lev´is, Jacka Bikbok, Linne Bikbok, Skor Palladium.

Här kommer lite random pictures som min fotograf tog när jag inte var beredd!


Lite Backstage bilder!

Baby, You light up my world like nobody else

Idag har jag varit uppe tidigt! Uträttat lite viktiga saker och nu chillar jag framför datan. Imorgon börjar min konfirmationsläsning på allvar. Tre veckor intensivt så jag tycker jag är värd en chill dag!
 
Kjol Bikbok, T-shirt Gina Tricot, skor Skopunkten, Cardigan gammal, skinnjacka Bikbok, väska fått av mamma.

Prickigt

Här var det prickigt! Underbart med lov nu!
Byxor Bikbok, bustier D.I.Y. Skor Palladium.

Blues

Nu har jag slutat åttan vilket känns grymt skönt! Ett år kvar av grundskolan!
Så här såg jag ut idag. Klänning från Gina och Palladium, fjäderörhänge Accessorize, Jeansjacka Vintage.





                         









Idag satsade jag på snedbena för att framhäva örhänget. När man har ett maffigt örhänge tycker jag att det är snyggt att bara ha ett örhänge. Det kan bli för mycket annars. Idag hade jag ju långklänning och för att "klä ner" sig lite så hade jag mina Palladium för en lite mer slapp och vardaglig look. Vill man klä upp sig mer så kan man ha klackar och någon mer speciell jacka.


Make-Up Yourself



Mascara Loreal Paris Collagene 24 Hour, Foundation Mary Kay Ivory 7, ögonskugga turkos och lila present från tiding, glittrig ögonskugga Oriflame Night Fever, Eyeliner Isadora Glossy Eyeliner 40 Chrome Black, rosa ögonskugga som jag använde till Rouge The Color Institute. Hoppas ni gillar make up inlägg också!  


Nationaldagen

Idag är det sjätte juni och jag ska bara slappa och ta det lugnt! Har varit så trött de senaste veckorna! Mina morföräldrar kommer hit idag och ska fika, det blir trevligt. Senare idag ska jag nog ta en löprunda. Har bestämt mig för att få en bättre kondition! På fredag slutar jag åttan. Jag kan inte fatta vad tiden tagit vägen. Jag kommer precis ihåg hur det var att börja sjuan och om drygt två månader börjar jag nian! Hej Nationella! Det ser jag verkligen inte framemot! Jag ska visa er vad jag köpte i söndags, det blev en långlänning, blommig klänning, baddräkt och kjol! Mer än nöjd!



Långklänning Gina Tricot 199 kr! Denna klänning var superskön och kommer användas flitigt i sommar!



Blommig klänning från H&M 149 kr. Supersöt och bekväm och passar även bra till hösten.



Gillar mönstret!



Min mamma tyckte inte om denna kjolen från Bikbok, hon tyckte inte den var fin. Jag kan inte påstå att jag tycker den är fin men jag tycker den är annorlunda och fräck och sticker ut. Men söt är den den defintivt inte. Men jag gillar den! Första gången jga såg den tänkte jag wow måste ha! 99 kr hos Bikbok.



Mönstret och färgerna är supercoolt!



Baddräkten gör sig inte rättvis på bild men den har en öppen rygg så när man har på sig den ser det ut som en bikini bakifrån. Finns i svart också hos Gina Tricot. 199 spänn.



Fransarna gör det lilla extra! Den är mycket snyggare på. Kommer även använda baddräkten som topp instoppad i jeanshorts.


Sailor











Tröja Lager 157, linne Gina Tricot, beige byxor H&M, Halsband Våga, Solglasögon H&M, skinnjacka Bikbok, rött läppstift Isadora.

Aprikos

image description



Sunnies, Prestige, Cardigan H&M, skor Palladium, Virkad tunika Gina Tricot, Halsband Våga!




Today

Idag njuter jag bara av livet! Varit och handlat med dem bästa, Anna och Emma. Vi hann med shopping och en riktigt god lunch på Bistro. Anna och jag hann med en smarrig lemonade dryck på Espresso House. Innan vi skulle hem tog jag årets första mjukglass! Lovely! Karamell strässel är galet gott.
Är supernöjd med mina inköp men det får bli i ett annat inlägg!



         Underbara Anna! Emma var inte med det sista så det var bara Anna och jag.



                                  
                                                      Jag njuter av den underbara Lemonaden!



Jag är glassberonde såhär års. Äter minst en per dag! Gillar all glass men vaniljglass och färska jordgubbar är nästan oslagbart!



Exclusive Collection

Gina Tricot har lanserat en ny kollektion, en exclusiv sådan. Bara man tittar på plaggen ser man att den är något utav den vanliga.Mycket vita plagg med gulddetaljer och jag tycker kollektionen andas glamour!



Klänningen är underbar men mest av allt gillar jag shortsen! Shortsen kostar 599 kr.




White

Gammal bild från förra sommaren. Vit klänning kommer från Spanien.
 







Mamma är inte den bästa fotografen precis, hehe! Btw älskar jag ina klumpiga kilklackar! De var nyinköpta då! Köptes på Skopunkten.

RSS 2.0