.......

Det var otroligt länge sedan jag la upp någon outfit som jag tagit nyligen men jag jobbar otroligt mycket och har arbetskläder på mig. En annan orsak är att uppladdningen inte fungerar bra för mig. Jag håller på och mailar fram och tillbaka med blogg.se så det tar sin tid och dessutom så känns det jobbigt att man inte kan ladda upp.

Så nu vet ni läget. Hoppas kunna bjuda på en outfit imorgon eller tisdag.

Denna bilden gillar jag starkt!


Bilder Sthlm dag 1

Såg att jag bara postade två bilder i det första inlägget men här kommer fler.
 
Så såg jag ut på kvällen. Mer bilder på outfiten kommer.
 
 
Här satt vi och åt en fantastisk middag! Gåsgränd hette restaurangen.
 

Skaldjursgryta.
 
 
Stockholm by night!
 
 
 
 

Stockholm Dag 1

Tänkte göra en följetång om min weekend till Stocholm, 31 maj-  2 juni.
Jag var där med min barndomskompis Elsa. Vi firade tio år som bästa vänner. Hennes mamma, Maria var också med.
 
Vi åkte från Göteborg. Tåget gick 09.05. Vi var i Stockholm strax efter 13. Vi gick till vårat hotell, Radisson Royal Viking som låg nära centralen. Efter vi lämnat alla väskor gick vi för att äta lunch. Vi åt på Konserthuset och vi satt på taket och såg ut över Stockholm. Solen sken och maten var jättegod. Underbar start!
 
Efter det så gick vi i lite olika affärer som låg på olika gator. Vi tog en glass vid Kungsträdgården. och gick sedan till Gallerian. Där kollade vi i massa affärer men inget köp blev det. I fall man hittade något bättre nästa dag tänkte jag.
 
På kvällen så åt vi på Gåsgränd som ligger i Gamla stan,  och då tog jag en skaldjursgryta som var otroligt god. Efterrätt blev det också. Glass med jordgubbar! Mums!
 
Sedan blev det en promenad hem. Underbar kväll!
 
 
 
 

Do you got a fav?

Här kommer några av mina senaste looks. 
 
 
 
 
 
 
Min favorit är helt klart outfiten från Stockholm, tätt följd av ettan och femman! 
Vilken är din favorit? 
 
 
 

More more more

Mer bilder från photoshoot med Alicia. Är super irriterad för mina uppladdningar från datan till bloggen inte fungerar! Så jobbigt!!

// linne / Alicias // shorts / Hollister //

https://cdn1.cdnme.se/3383733/7-3/pic_51cc9957ddf2b37ac82a687d.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3383733/7-3/pic_51cc995bddf2b308e0631ef0.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3383733/7-3/pic_51cc99699606ee0c7de803c1.jpg" class="image">


26 juni

Mina outfit bilder kommer lite i kläm i och med att jag är på jobbet sammanlagt 9 timmar per dag. Jobbar åtta och sen är det en timmes rast.

Bjuder på lite mer bilder från fototillfället med Alicia.

Imorgon blir det ett inlägg som jag tidsinställer!


Fynd!

 
 
Fynd från H&M. 49, 50 pengar.
 Passar till shorts och till svarta byxor! 
 

A closer look

Innan jag åkte till Stockholm i maj så hade jag kollat upp vilka butiker man inte får missa. Bland annat Judits Secondhand som låg på Hornsgatan 75. Den var urmysig! Jag brukar aldrig gå på secondhand eller vintage butiker så det var riktigt kul! Det var fina kläder, märkeskläder.
 
Jag köpte denna clutch för 299 kronor. Den hade jag på balen. Men man kan även använda den som handväska. Det får ni se nästa gång jag använder den!
 
 
Så snygg! Perfekt storlek! Älskar den!
 
 

Sneak

Jag var och fotade med fina Alicia i torsdags! Tiden gick så fort och det var ett väldigt bra samarbete! Hon är otroligt duktig! Vi fotade över 400 bilder på mig med fyra olika outfits. Jag behöver en fotograf som är intresserad av att fota av mig med mina outfits och Alicia en modell. Så det blev en win win situation! Jättekul! Det lär bli fler gånger!

Här har jag Alicias Dr martens och min klänning från Rut mfl ( numera Rut and Circle)


Midsommar

Såhär ser jag inte ut idag. Jobbar så har mina arbetskläder. Men slutar vid 13 så det är ingen fara. Ha en fin midsommar!
 
// T- shirt / Vila // Shorts / H&M // Solglasögon / Prestige // Armband / Lindex // Skor / Garderobsfynd //
 
 
 
Dessa två var de enda jag kunde ladda upp av kanske 12. Så jäkla irriterad blir jag. När jag var ute och fotograferade med Frida för några veckor sedan tog vi bilder och inte en enda kan jag ladda upp! Fan!
 
Någon som vet vad problemet kan vara? Kan ladda upp de på Lookbook så filerna är ju inte skadade. Bara att jag inte kan ladda upp dem här vilket jag vill!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blomster

 
Åh så snygga shorts tänkte jag när jag såg dem hos H&M. Jag hade tur också för de kostade bara 99 spänn och när jag kom till kassan var det halva priset. 49,50 kr gav jag för dem.
Ska användas till enklare överdelar, svarta, vita eller färgade. Blir nog snyggt tror jag. Resten av denna outfit får ni imorgon!
 
 
 
 
 
 

Love Life

Här kommer bilder på mitt nya plagg från Zara. Matchar med Crocker shorts och Converse. Solglasögonen är från Prestige.
 
Idag är det inget vidare kul väder så dessa bilder livar upp. Imorgon blir det photoshoot med en kompis. Det ska bli kul!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stockholm Nytt

Långt allt ifrån jag shoppade i Stockholm har jag inte visat för er. Bland annat denna snygga tischa från Zara. 199 Spänn fick jag ge för den och jag älskar materialet och fickan!
 
Imorgon får ni se hur jag matchar den.
 
 
Annars då? Jag har varit i Varberg igår som sagt och åt och bara myste med Kerstin. Efter den lilla utflykten åkte vi till hennes sommarställe och var där. Mer glass från Tre Toppar och god mat. Massa prat om både det ena och det andra!
Underbart dygn! Idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Njuta av ledigheten för på måndag går jag på och ska jobba 6 veckor! Det ska bli väldigt roligt!
 

Varberg

Idag hänger jag i Varberg med min faster. Mysigt. Vi ska sedan till sommarstället Åkra. Precis ätit glass och till lunch blev det thai. Efter att vi kollat lite i affärer så är vi påväg till min andra faster. Uppdaterar imorgon!


Gamla Stan

Outfitbilder från Stockholm.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
// Tröja / BikBok // Skor / Converse // Shorts / Lager 157 // Armband / Lindex // Halsband / H&M // Väska / BikBok //
Älskar verkligen miljön som vi fotade i! Fantastiskt!
 
Idag är det en trött och sliten Julia som skriver. Igår så var det upp och jobba 4 timmar vilket var jättekul! En bra dag på jobbet ohja! Hem och städa rummet noga inför gästerna. Kanske inte noga precis men ta undan det allra värsta! ;) Landade 10 minuter framför mobilen och sedan kom gästerna. Vi åt god mat och spelade kubb och därefter tårta! En riktigt bra dag trots ont i huvudet och halsont! Idag är det lite värre faktiskt så ska inte göra ett skit idag!
 
Ha en underbar dag!
PS, Statistiken var superhög igår. Hade inte länkat bloggen eller något! Hoppas ni stannar kvar! <3

Nice dag 3, 4 och 5

 
Forsätter med mitt reseninlägg. Detta blir det sista inlägget om Nice. Sedan har jag lite bilder från Stockholm också. Island som jag var på förra året tog jag en del coola bilder så tänkte göra lite inlägg om det med senare.
 
Dag 3 : Vi skulle åka till Cannes där filmfestivalen hölls just då men tåg blev inställda så det gick inte. Istället var vi i Nice och shoppade på La Fayette. Jag köpte tvålar till mina kompisar. Vi har det som en liten tradition att när vi är utomlands köper vi något till varandra. Jag köpte mitt snygga lack från Chanel.
Vi slappade på hotellet med kortspel och sedan middag ute. Tog inga kort alls den dagen.
 
 
Dag 4: Vi åkte till San Remo som ligger i Italien. Köpte läppstift från Kiko där som ni ser på bilden ovan. Det är som svenska Kicks bara det att de bara har Kicks egna sortiment. Inga märken från Lancôme osv.
 Här kommer bildbomb från Italien.
 
 
Påväg in i Italien.
 
 
Så såg det ut när vi kollade ut genom fönstret. Härlig utsikt!
 
 
Bananer växer i det varma klimatet. Vädret var bra i Italien men blåsigt och lite ostabilt. Det kom faktiskt någon regnskur också.
 
 
En gränd i gamla stan i San Remo. San Remo var väldigt vackert!
 
 
Havet. Här blåste det väldigt!
 
 
 
Palmer. Detta är utomlands tycker jag! Olikt Sverige!
 
 
Vi var på en vinprovning också och detta var tilltugget. Mycket gott!
 
 
Så såg jag ut!
 
 
Denna tischa shoppades i Italien på Benetton. Fanns en massa fint där!
 
I Italien fick vi en guidad tur kring gamla stan ( vi var på en gruppresa ) vi åt pizzaslices på ett café , shoppade på Kiko och Benetton och kollade i mer affärer. Åt god italiensk glass i en by där vi kollade runt i en borg eller vad man skulle kalla det. En byggnad som var gammal i alla fall. Sist men inte minst så var det vinprovning. Den var mycket trevlig. Kul att ha varit på en. Men jag hoppade vinet ;)
 
Dag 5. Tog inga kort den dagen alls. Vi skulle avresa vid 18 tiden och det spöregnade hela, hela dagen. Tråkigt för vi hade tänkt gått lite mer i gamla stan men vi struntade i det. Vi satt i hotellets lobby och spelade kort och var med på frågesport. Till lunch åt vi på en mysig restaurang med ett annat par från resan som var jättetrevliga. Jag åt musslor. Mums! Sedan bar det av hemåt efter några ytterligare timmars väntan.
 
Hoppas ni gillat mitt reseinlägg.
 

Vid sjön

Idag känner jag mig trött och hängig så ska vila upp mig rejält. Dricka mycket och bara vila. Igår var jag hos Sofia som är min mammas kusinbarn. Hon är några år äldre än mig. Vi drack the och åt melon och mörkchocklad. Och självklart pratade vi en massa! Superkul!
 
Tur att jag har massa bloggmaterial nu nä man inte är helt hundra! Imorgon ska jag jobba och sedan mellanlanda hemma och städa rummet för en timme senare knackar gästerna på dörren för Alva som fyllde år i veckan!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
// Blus / VeroModa // Shorts / Hollister // Skor / Converse // Solglasögon / RayBan // Armband / Lindex //
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

13 Juni

 
Tänkte visa upp lite mer nytt som jag handlade i Stockholm. Utbudet var såklart stort så vi gick in i samma affärer flera gånger. I fall man skulle hitta något bättre och finare i någon annan affär. Men denna köpte jag med en gång inne på Vila. Så enkel, så fin. Gillar fickan också. Fin detalj. Härligt material också.
 
 
Dock är den lite skrynklig på bilden. Ni får se bättre bilder på snart helt enkelt. Ha en awesome dag läsare!
 
 

Första inlägget med mac

Så här kommer första inlägget med min mac. Så kul! Jag fick köpa den av Elsas kompis Lisa för att de har haft dem i skolan och de fick köpa loss dem. Men jag har massa bilder på den andra datan så får blogga ett tag till från den. Bloggens uppdatering kanske inte har varit den bästa men har en massa att visa er. Så stay tuned! Vi hörs imorgon. Nu ska jag lära känna datan! 
 
 
 
 

Hollister

 
Här är mina nya älskling shorts från Hollister. Perfekt färg och modell och de är superbekväma. Ett väldigt bra köp.
 
 
Jag är jävligt trött på att många bilder inte kan laddas upp. Så störande!! Hade fler bilder på shortsen men det gick inte att ladda upp. ÅHHH!!
 
 

Jag på balen

Jag ska göra ett separat inlägg om balen senare men här får ni outfiten på mig så som jag såg ut under kvällen. Jag hade mina klackar från Scorett men bytte sedan om till converse när vi skulle dansa!
 
// Klänning / MQ // Clutch / Judits Secondhand ( Stockholm ) // Klackar / Scorett // Örhängen / BikBok //

Favoriten just nu

Bedårande linnen från Veromoda. Så jäkla snyggt! Det var det bästa köpet från Stockholm helt klart! Vitt är sommarfräscht och det som gör detta linnet till en favorit är den vackra spetsryggen och att materialet är tunnt. 5 av 5 helt enkelt!
 
Om du vill ha ett likadant blir den din för ynka 229 kronor. Lätt värt!
 
 
                                                                       Framsidan.
 
 
                                                                                Baksidan.
 

Nice dag 2

 
Dag två spenderades i Monaco. Det tog inte lång tid att åka dit. En till två timmar kanske. Om det ens var det. Kommer inte riktigt ihåg.
 
Mycket grönska från en utsiktsplats på väg mot Monaco. Vi är forrtfarande i Nice.
 
 
En lyxkryssning. Vi träffade en svensk tjej som jobbade där på båten i Monaco. De åkte till ett nytt land varje dag. Så nästa dag skulle de till Pisa, Italien. Roligt jobb!
 
 
Palmer från utsiktsplatsen.
 
 
Jag där. Fint med båten bakom.
 
 
Nice.
 
 
MONACO! Kolla vad fint!
 
 
En kyrka vi var inne i.
 
 
Vackert!
 
 
Vi var i en blomsterpark och då tog jag denna vackra bilden!
 
 
Klädseln.
 
 
Älskar denna bilden också.
 
 
Stadsdelen Monte Carlo. Flotta bilar, dyra kläder och casino. En klänning i denna butiken låg på 90 000 svenska kronor.
 
 
Var bara tvungen att ta kort på skylten. Dessvärre kom inte Alva och jag in på Casinot för vi var inte 18 år.
 
 
Jag var inne i Prada. En liten parfym kostade 1500 kronor. Det var nog det enda man möligtvis kunde köpa där inne.
 
 
På denna gata låg dessa affärer bland annat : Yves Saint Laurent , Louis Voitton, Dior , Miu Miu. Dessa var jag inne i. Kan ni tänka er att alla dessa affärer låg på en och samma gata plus flera?
Otroligt! All personal var supertrevlig och de var vakter istället för larmbågar. Lite speciellt.
 
När vi var i Monaco så var vi inne i den kyrka som jag inte minns namnet på och så såg vi på vaktparaden utanför slottet. Lunchade och kollade i souvenir butiker. I den finare stadsdelen Monte Carlo fikade vi och kollade i de lyxiga affärerna. Det var den dagen det! Kul att ha varit där!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skolavslutning

Min outfit på skolavslutningen! Hade en asbra gårdag. Bra och framförllt roliga uppträdanden i idrottshallen. Killarna i våran klass var grymma! Tårta med klassen, betygsutdelning, kramkalas. Men det blev inte många avskd för de flesta från både 9a och 9b skulle träffas på kvällen vid sjön. Smörgårdstårta hos mormor och morfar, lunch ute på café med mamma och Alva och sedan student med mer mat och slutligen fest vid sjön. En awesome dag helt enkelt!
 
// skor / Jeffrey Campbell // klänning / bloppisfynd från Therez.se/bloppis // jacka / lånad av kompis //
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stureplan

Jag har så mycket bloggmaterial nu att jag inte vart jag ska börja. Jag har Nice inlägg, Stockholm och outfits och en massa nytt att visa er. Och balen!
Men jag kan visa er nu vem jag tillbringade helgen i Stockholm med, bästa Elsa.
Här är vi på Stureplan och kollade i lite affärer.
 
Idag har jag myst med de bästa Emma och Anna. Det bjöds på god lunch och så fick jag en fin sak av en söt person! Vi åt glass med jordgubbar och så har vi kollat bilderna jag tog från balen. En helt underbar dag med sötisarna helt enkelt!
 
Imorgon så slutar vi nian. Blandade känslor måste jag säga.
Talk to you latero!
 
 
 
 
// Jeans / JC // skor / Palladium // tröja / Lager 157 // halsband / Våga // väska / vintage // solglasögon / RayBan//
 
Kan tillägga att jag senare bytte om till shorts och linne. Trodde inte att det skulle bli så fint den sista dagen!
 

Avslutningsfest

I söndags kom jag hem från Stockholm vid 23.30. Sov till 11 och efter det så fixade jag mig inför balen hos Anna med Emma. Mys! Och balen... Fett nice! Asroligt verkligen!! Bjuder på hur jag såg ut på balen så länge så bloggar jag mer efter ett par timmars sömn. Godnatt!
 
// Klänning / MQ // Clutch / Judits secondhand ( Stockholm ) // skor / Scorett //
 
 

Ett foto

Detta fotot togs i söndags på kinarestaurangen. Coolt att jag är suddig och jag gillar helt enkelt bilden bara!
 
 
 

RSS 2.0