Ny blogg

Glossfashion.com/julia 
 
http://glossfashion.com/julia/
 
Följ mig via Blogkeen eller Bloglovin! 
 
 

Glossfashion.com/julia

Min nya blogg! Nu har jag lärt mig allt och jag ser fram emot en nystart på en mer modeinriktad portal! 
 
Lägg till den nya bloggen ni som följer mig via Blogkeen/ Bloglovin! 
 
http://glossfashion.com/julia/
 
 

Lördag

Ska snart hem till Felicia och det ska bli skitkul! Var evigheter sedan! 

En bild på mig när Emma och jag var i Borås! 



Ljus i sikte

Älskar doftljus så himla mycket. Köpte detta på Nille när jag, Julia, Sanna och Elin var och fikade. 
 
 
 
 

Härlig torsdag

Har haft en skitbra torsdag. Tre riktiga lektioner och sedan har det varit håltimme. Brukar hellre vilja åka hem när vi har håltimme, sluta tidigare alltså men det fungerade riktigt bra. Jag, Julia, Alexandra, Sanna och Leslie köpte kladdkaka. Så jäkla gott! Helt sjukt vad gott det var! Har aldrig ätit en sådan god. Perfekt var den! 
 
Nu ska jag fixa lite med den nya bloggen. Desigenen har dem fixat åt mig och blev otroligt nöjd. Men det enda som strular är uppladdning av bilder så kan tyvärr inte blogga än där. Får hoppas jag får löst det ikväll. Ska även prata med goa Elsa i telefon och även min fin kusin Marie. Efter det så ska jag sitta med matten lite och även no-läxan. Tråkigt men så är det! 
 
 
 
 
 
 
 
// Jeans / Le'vis // Skor / Dr Martens // Skjorta / BikBok // Tröja / Gammal // Jacka / BikBok // Väska / BikBok // Halsband // Ur&Penn // 

My own favorite

 
Älskar denna outfiten. Sitter i skolan och det kommer bli en lång dag, ska på synundersökning kl 16.30 så får stanna kvar i skolan och den tiden tänker jag utnyttja till plugg! Antingen sitta kvar i skolan beroende på när vi slutar eller så hänger jag med Linnéa med hem och pluggar. Hon bor nära optikern. Så det blir perfekt!

Espresso House

Innan jag och Emma bjöd septemberbarnen Anna och Vendla på Hard rock så tog vi en varm dryck på Espresso House! Jag drack varm vit chocklad med marsmallow och grädde och en nutybar! Gott! Skulle vilja prova göra egna bars! 
 
 
 
 
 
 
 

Tuff måndag

Har haft en tuff måndag. Missade bytet mellan två bussar idag så Anna och jag fick stå och vänta på nästa en halvtimme i blåst och kyla och även tidvis hagel. Men vi hade väldigt kul ändå haha. Har frysit hela dagen och haft ont i huvudet. Great! Fick i alla fall överstökat ett engelska prov. One more to go! Ska kika på engelskan lite till. Har inte haft allt hemma så tog med lite böcker hem. Imorgon ska jag upp tidigt för att gå till matteverkstaden. Ligger efter med det också. Ska kolla på tv senare och har badat och tagit det lugnt och sitter i myskläder nu. 
 
Ha en fin måndagskväll! 
 
 
I Miss summer <3 

Black Nails

Inköptes på Kicks i Borås med Emma. Kostade endast 39 kronor och det kommer från Kicks egna märke. 
Målade tre lager och det har hållt bra. Var tvungnen att måla på tre lager för ananrs skulle nageln synas igenom. Så man kan intet påstå att lacket är drygt. Man får vad man betalar för helt enkelt. 
 
 
 
 
 
 
 

Höstlovet

Har haft ett väldigt bra och mysigt höstlov. Har hunnit med att bjuda Frida på lunch. Blivit bjuden på middag hos Anna. Fikat med de nya klasskompisarna. Bakat kladdkaka till jobbet. Ätit fredagsmiddag hos Emma. Varit i Borås. Impulsshoppat. Jobbat 14 timmar. Busat med tvillingarna. Avkopplande bad. Varit på restaurang med Emma och Vendla och Anna. Haft tända ljus i mitt rum. Målat naglarna i höstfärger. Fotat höstiga outfits.
Fått reda på ny förändring angående bloggen. 
 
Har hunnit med mycket tycker jag. Kul att hunnit med allting. Både kompisar, jobb och blogg! 
 
 

Triss i ringar

Är inne i en smyckesperiod just nu så när jag var på KappAhl senast och såg dessa ringarna kunde jag inte låta bli. Priset var såpass bra också. 70 kronor för dessa godingar. Snygga att ha ihop eller en i taget eller varför inte en på varje hand. Kul att kombinera på olika sätt då de funkar fint ihop. 
 
 
 
Snygga. Känns riktigt lyxiga. 
 
 

Andra November

Ledig idag från jobbet på grund av att det är en röd dag.
 
Bloggen kommer ändras inom kort. En liten bloggflytt så håller på med den nya bloggen nu. Men jag kommer att skriva när den är klar. Mycket fix med design osv. Men så vet ni om uppdateringen kommer vara sämre. Ha det bra!  Så länge bloggar jag här som vanligt. Så fortsätt kika in! 
 
 
 
 
 
// Skor / Johnny Bulls // Byxor/ Lindex // Linne / BikBok // Poncho / Åhléns // Skinnjacka / BikBok // Halsband / Present från Isabel // Ring / Spinning Jewellry // 
 

Gårdagen

Igår var en riktigt bra dag. Vid 9 gick jag upp för att fixa mig. Tog en buss 20 över 10 och mötte upp Julia, Sanna och Elin och vi var och fikade på skrädderiet. Jättemysigt. Gick och kollade i affärer och jag fick med mig en sak. Visar er sedan. Kom någon vid 15. Började städa mitt rum och sedan så satte jag igång att baka. Bakade till fikat idag på jobbet. Fira att jag jobbat där i ett år nu. Kopplade sedan av med ett varmt bad på kvällen. Underbar torsdag! 
 
 
 
 
 
 
Ser gott ut va? :) 
 

Plånbok

Är på jobbet just nu för ett 8-timmars pass så har tidsinställt lite inlägg. Bland annat detta. Skönt att jobba lite på höstlovet. Jobbade även i tisdags så det blir en bra lön nästa månad. Can´t wait! 
 
Denna plånboken var kärlek vid första ögonkastet. Har velat ha en större, svart plånbok som liknar en clutch. Så när jag såg den på KappAhl blev jag kär. Älskar storleken och att den har gulddetaljer. Perfektion. Kostar 129 kronor. Kap! Men fick ge 103 kronor istället för hade en kupong på 20 % så det var perfekt att utnyttja den! Nöjd tjej! 
 
 
 
Gillar ni mitt senaste köp? 
 

RSS 2.0