Längesen

Det var länge sedan jag skrev personligt men tänkte skriva av mig lite grann.
 
Allting kan ändras så fort. Så fort att man inte hinner tänka, så fort att man inte hinner känna. Eller så ändras allt långsamt. Så att man hinner tänka både en och tre gånger. Det kan ändras till det bättre. Det kan ändras till det sämre. Men det bästa är att ingen vet något om idag, imorgon. Men man tror sig veta. Man planerar allt. Noga har man sett ut de stora i livet. Men det är bara en plan. Man kan följa den så gott man kan. Man kan radera den eller ändra den. Oftast blir det inte som man tänkt sig. Men det är det som är tjusningen. Man vet aldrig vad som väntar en. 
 
Denna sommaren har varit fylld av överraskningar för min del. Det har varit bra överraskningar som tur är. Men det är det man aldrig vet. 
 
En sak som jag lovat mig själv är att inte ta saker och ting på för stort allvar. Allting är inte hugget i sten. Blir valen man gör inte bra, gör om dem. Blir inte saker som man tänkt sig, se det som en erfarenhet istället. 
Gör man något man som man sedan ångrar, ta lärdom av det. 
 
Till exempel. Linjen man väljer att gå på blir inte alls som man hade förväntat sig. Gräv inte ner dig för det utan byt istället. 
 
Man får helt enkelt tänka mer att blev det inte som man tänkt sig så blev det så.
 
Ett till exempel : 
Blir jag av med jobbet så är det ju synd men då är det bara att se det som en chans att prova nya saker. Till exempel. Kommer jag att jobba på mitt jobb i fem år till då är det bara att se det som en bra sak. 
 
Se inte allt så allvarligt! 
 
Mitt nya motto. Tänka på hur man väljer att se på saker. 
 
 
 
 
 
                                
                                                         Ha en fantastisk kväll! 

Go fika

I söndags gick jag och Alva ner till morfars syster. Hon dukade upp fika som vi gärna åt av. Gott med hembakat! 
 
 
 
Jag tycker att det är kul med sådana här vardagsinlägg ibland! Tycker ni? 

Only You

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
// Linne / Svea / Skor // Scorett // Solglasögon / Prestige // 
 
Ska visa mer bilder på mitt nya linne från Svea. Några close ups! Jag som inte gillar det märket annars blev lite lätt såld när jag såg det. Det beror på att det ser sportigt ut och så tyckte jag om trycket. Haft en bra dag på jobbet like always. Beröm och en del skratt! Så kul! 
Hörs igen imorgon! 
 
 

Today's outfit

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Såhär var jag klädd idag och igår. Gillar outfiten med en massa silverdetaljer såsom halsband, håraccessoar, örhängen, nagellack, ring, och slutligen kedjan på min fina väska från Nowhere. 
 
Sitter nu i sängen och njuter av söndagslugnet som infinner sig med doftljus och musik. Perfekt att ta det lugnt nu inför min sista arbetsvecka. 
Helgen har varit riktigt mysig. Lördagen gick åt till shopping, gjorde bra reafynd som jag ska visa upp senare. Efter det så var vi bjudna på middag hela familjen till några familjevänner. Jag passade på att övningsköra och det gick bra. Idag har mina morföräldrar varit här på middag och så har jag och hälsat på en annan släkting och fick fika där. Mycket trevligt! Pratat med Elsa i telefon i 2,5 timmar, gått ut med hundarna och ätit pannkakor. En fin helg helt enkelt! Hörs imorgon så får ni se vad jag fyndade på rean! 
 
 

Stockholm dag 3

Söndagen. Sista dagen. Vi gick upp och åt frukost på Espresso House. Helt okej frukost. 
Efter det så gick vi upp till hotellrummet och packade ner det sista innan vi gick ut på stan en sista gång. Vi gick lite mer i Gallerian och sedan tog vi en lunch på restaurang som hade thaimat, mongolisk mat och sushi. Dock blev jag besviken på maten. Inte alls gott. Råkade ta mongolisk buffé och den var inte god. Thaimaten var inte heller jättebra och sushi gillar jag inte så värst. Men men det gjorde inte så mycket. 
 
Vi tog lite bilder på hotellet innan vi gick.
 
 
 
 
 
 
Innan vi gick till Gallerian var vi vid Stureplan. Gick även förbi Hötorget. 
Innan lunchen var vi innan på Urban Outfitters och & Other Stories och lite andra butiker. Framåt 15 tiden gick vi tillbaks till hotellet och hämtade våra väskor. Sedan bar det av hemåt. Resan var otroligt mysig! Gillar att inte ha krav på att springa runt och hinna se allt när man är i ett nytt land. Vi åt gott och shoppade en massa! Perfekt kombo! 
 
 
 
 
Stureplan.
 
 
 
 
Elsa och jag! 
 
Hade världens bästa sällskap med mig! <3 Tack för att du finns Elsa!
 
 
 
 
 
 

It happens

Idag har varit en mysig dag! Jobbat i vanlig ordning! Bara en vecka till och sedan blir det semester i två veckor innan skolan börjar! Ska bli skönt att kunna ta dagen som den kommer! Men att ha något att göra som är givande och roligt är inte dumt heller! Nytta ned nöje kan man säga!

Mamma och jag har haft egen tid idag och vi har ätit mat ute här hemma och sedan tog vi en kvällspromenad! Mysigt! Efter det så köpte jag glass! Bra start på min helg! Imorgon blir det shopping, inte åt mig men åt pappa! Ska bli kul!

Detta citatet läste jag hos fina Sofia. Hon har bloggen styrkaviljaenvishet.wordpress.com
Bra blogg!
Citatet stämmer bra tycker jag!

Ha en bra helg så uppdaterar jag igen imorgon!


Stockholm dag 2

 
Här kommer ett inlägg om Stockholm dag 2, lördagen. 
 
Vi gick upp rätt tidigt och åt frukost på ett café. 
Efter det så gick vi till hotellets gym och pool och hängde där i ungefär två timmar. 
 
 
 
 
Det var jättefint och bra på alla sätt! Vi gick sedan till gamla stan och letade ett tag efter ett trevligt ställe att luncha på. Vi hittade ett och där åt jag en argentinsk biff. Gott var det! 
 
Vi tog outfitbilder i gamla stan. 
 
 
 
Efter det så gick vi till Södermalm och kollade i vintagebutiker. Jag hittade denna bedårande clutch på Judits secondhand. 
 
 
Tog tunnelbanan hem. Det hör till Stockholm. 
 
Vi gick till Gallerian igen och kollade mer i butiker. På BikBok sprang jag på en bloggare jag följer, Knivlisa och hennes son Sixten. Hon var supertrevlig! 
 
 
Vi hade tänkt gå till Grönan men vädret var inte det bästa så vi hoppade det och åkte taxi och kollade in Berns salonger men det var fullsatt så middagen åts i Gamla stan på en thairestaurang. Vi gick hem och sprang in på Hemköp och köpte lite gott som vi kunde ha på hotellrummet! Det var denna fantastiska dagen det! 
 
 
 
 

Yesterday

 
 
 
 
 
 
 
 
// Skjorta / ( Ny! ) Nowhere, nelly.com // Byxor / Vila // Väska / Nowhere // Solglasögon / RayBan // Skor / Scorett //
 
Jag måste bara få klaga lite. Att ladda upp bilderna på min mac går skitsegt. Men jag klarar mig inte utan vissa program som jag inte kan ha på min pc. Macen är mycket goare att skriva med och snabbare. Men jag kan ladda upp bilderna på PC. Det går betydligt snabbare. Macen bara står och tuggar när jag laddar upp mina bilder! Så irriterande! Behöver tydligen båda! Får kolla upp detta mer noga!
 
Nu ska jag snart lägga mig. 8 timmars jobb imorgon as usual! Men det är bra det!
 
Hörs imorgon igen!
 

Do it again

Hejsan! Nu kommer ni få ett riktigt inlägg. Det var inte igår. Bloggar från macen. Aldrig mer PC. Skulle postat detta inlägget igår men det tog sådan tid. Tänkte berätta om min helg.
 
Lördagskvällen var fantastiskt bra! Vi var hos Rebecca, ungefär 18 pers och det var jättekul! En riktig livsnjutardag. Mysigt att ses alla igen. Kom hem vid 01. Fullt ös var det och sedan vid 00 så åt vi nattmat haha.Så skönt med sommarlov! 
 
Igår så åt jag hemmagjord blåbärspaj hos Anna med Emma till frukost. Gott var det! Är det sommar så är det! Gjort en spontan cykeltur helt själv. Bara trampade och det var riktigt skönt. Gjort healthy chockladbollar, druckit isthé och solat. Haft spontanbesök av pappas bror och hans fru som var här och åt god biff. 
 
Idag är jag galet trött så ska bara ta det lugnt! 
 
Har haft en riktigt bra helg! Hoppas ni också haft det! 
 
 
 
 
 
 
 
 
// Klänning / H&M // Skor / Visko // Halsband / Fått av en kompis // Väska / Nowhere ( Nelly.com ) //
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Flow

Idag är jag inne i ett riktigt flow! Har haft en lång sovmorgon, ätit frukost ute i det fina vädret, fixa lite saker, varit nere vid stranden, solat, städat och nu väntar jag på att tjejerna ska komma och så ska vi fixa oss inför lite trevligheter som händer ikväll!
Imorgon ska jag bjuda på en nytagen outfit hoppas jag! Har massa i huvudet! Ska bara få ner det på bild också! Ha en trevlig kväll, det ska jag ha!


Perfect in my eyes

 
 
Den här var med i leveransen från Nelly. Kommer från Nowhere. Och nu är den här hehe! Så snygg färg och kedjan är superfin. Velat ha en sådan väska som påminner lite om Chanels med kedjan så denna haffade jag på rean. Tror den kostade 240 kronor. Utnyttjade dessutom rearabatten. Kanon!
 
Vad tycker ni? Finns i blå och svart med men den svarta var det inte rea på, den ligger runt 700 kronor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

18 juli

Idag har jag jobbat. Är nu trött och har PMS. Men jag är lika glad för det. Roligheter till helgen. Underbart väder. Snart helg. Jobbet går skitbra och allt annat klaffar. Förutom uppdateringen här men det är sommar. Hörs imorgon!


Juli 2012

Här kommer några bilder hur jag såg ut i juli för ett år sedan. Har inte fotat någon outfit nu på länge. Får bli till helgen om jag inte kan tvinga med Alva ut nu haha! ;) 
Hoppas mitt paket från nelly kommer imorgon. Riktigt nyfiken på min beställning! 
 
Mår så himla bra nu och då fylls man av massa inspiration. Men tiden ska finnas också till fototillfällena. Kram på er och hoppas ni mår lika bra som jag! <3 
 
 
 
 
 
Svårt att välja en favorit men 1 och 4 ligger bra till! 
 
 

20 % off

Beställt lite från Nellys rea. Det blev två saker. Tills midnatt har de 20% av om man uppger koden 20sale i kassan när man beställer rea varor! Dagens tips!


Söndag

Jag har haft fullt upp hela helgen. Därav inte den bästa uppdateringen! I fredags så jobbade jag och direkt när jag kom hem så hade våra gäster kommit. Vi åt mat och sedan så åkte jag till Vendla och Emma och Anna var också där. Vi hade en massa att prata om så det var skönt att catcha upp. Jag sov där och sedan så kom mamma och hämtade mig och jag fixade mig inför kvällen som spenderades hos Erika med många fler. Det var lugnt och mysigt och roligt att träffa alla igen! Kom hem vid halv ett igår så idag är jag trött. Ska ladda upp mig inför en heltidsarbetsvecka igen. Har en del roligt att se framemot. Lucnh dejt med Becca och fest till helgen! Så kul! 
 
Om jag orkar ska jag be Alva knäppa av några bilder på mig. Men annars får det bli imorgon efter jobbet.
 
Bjuder på en favorit just nu! Kram på er! 
 
 

Godmorgon

Känner mig trött oh pigg samtidigt. Annars rullar allt på. Jobbar hela tiden känns det som. Är på jobbet 9 timmar per dag. Känns som jag bor där. I vilket fall som helst så tycker jag att det är jättekul! Ska fota en outfit idag till er tro jag. I helgen ska jag träffa mina finigar. Och det behövs!


Today

Idag har jag inte varit på topp. 4 timmars sömn inatt är inte tillräckligt. Ont i huvudet, illamående och trött. Gick hem en timma tidigare idag. Här kommer lite mer bilder från fototillfället med fina Alicia!


Klippt

Har klippt mig. Var för några dagar sedan. Jag är nöjd och jag gillar verkligen min frisör! Riktigt trevlig tjej! 
 
 
 
 
 
 
Har klippt upp det så det blir lite mer fylligare! Me like! 
 
 

Black and patterned

 
 
 
 
 
Åh denna outfiten gillar jag! Svart är snyggt även på sommaren! Nu sitter jag och lunchar på jobbet. Detta inlägget är tidsinställt! Jag är så himla glad att bilderna kan laddas upp igen! Och gör dem det inte så vet jag vad jag ska göra. Ändra storleken i redigeringsprogrammet Gimp. Kanon! Ha en awesome dag så hörs vi imorgon! 

Some weeks

För några veckor sedan så var jag och Frida och fotograferade naturen häromkring. Hon knäppte också av några på mig! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Älskar matchningen! // Skjorta / BikBok // Shorts / H&M // Skor / Scorett // Solglasögon / RayBan // 
 
 

Issue 1:3

 
 
 
 
Nya shorts från Nelly.coms rea! I'm in love! 
 
 

Mönstrat

Trött efter en rolig arbetsdag. Ligger i sängen nu och dricker rabarbersaft.
Vad tycks om denna outfiten?


How romantic?

Denna outfiten är så fin! Älskar stämningen i bilden. Klänning kommer från BikBok.
Det kommer att komma fler bilder alla outfits jag fotade med Alicia. Har inte fått alla än så det kommer mer.


RSS 2.0