Updt

Sorry för sämsta uppdateringen. Men har inte haft tid helt enkelt och saknat material.
Jobbade i fredags sju timmar. Var ledig lördagen och åkte sedan till stan och köpte en efterlängtad tröja. Åkte till Elsa och så var det tjejkväll med hennes kompisar! Haft en superhelg. 
 
Min senaste tillskott i garderoben. 
 
Hunkydory, Japan Knit, 1295, DesignOnly. 
 
 
 

Lördagen

Jobbade från halv nio till kvart över tre. Långt pass. Anna och Emma kom och hämtade mig och vi gick upp till Anna och var där ett tag och sedan så gick vi till Båthuset och åt. Jättegott tyckte vi alla tre att det var! Mums. Får bli fler gånger. 
 
En mycket bra lördag med favoriterna. 
 
 
 
Supergott!
 
 
Glad tjej. 
 
 
 
Ni betyder så mycket. <3
 
 

Want to get back

 
 
 
 
 
 
Så här såg jag ut i tisdags. Gillar platsen vi fotade på. Så vackert! 
// Kavaj / H&M // Jeans / JC // Bälte / Tessie // T-shirt / Köpt från idavendelas bloppis // Stövlar / Mccloud // 
 
Nu ska jag vara långledig. Ska bli underbart! Studiedag imorgon. Så gött!
 
 
 

Food Love

När jag Anna och Emma var i Varberg så åt vi en massa god mat. Tänkte faktikst berätta för er vad vi åt respektive dag. När vi kom fram första dagen så åt vi glass på Tre Toppar. Mums! Kvällens middag blev hamburgare! Det var också riktigt gott. Vi storhandlade första dagen och nästa dag så hade söta Emma varit och köpt färska frallor. Vi stod oss länge på den goda frukosten. Lunch lagade vi rätt sent vid 16 tiden och Emmas kompis Elin åt med oss. Kyckling, klyftpotatis och en supergod sallad. Kvällsmaten blev sen och då blev det tacos. 
Tredje dagen så åt vi sen frukost, ungefär vid 12. Lunchen blev skagenröra och bakpotatis. På kvällen köpte jag en pizza hihi och Anna och Emma åt lite annat gott, guacamole på tortillachips. Så gott!
Fjärde dagen åt vi rester till frukost och så åkte vi in till stan och fikade på Espresso House. Senare samma dag så åt vi ute på restaurang och då åt jag vitvinskokta musslor med hembakat bröd! Älskar musslor! Fredagen som var sista dagen åt vi bara lite frukost innan det blev hemfärd. 
 
Tycker ändå att vi åt riktigt bra och god mat! Är det något som jag önskar att jag tyckte var kul så hade det varit att laga mat. Men nu är tyvärr fallet inte så. ;) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Inte världens bästa bilder men det får duga. Vi hade det underbart i Varberg. Ett minne för livet <3

Höstskorna

Vad ligger i denna lådan??? 
 
 
 
 
 
 
Ett par låga bruna Johnny Bulls. Väldigt nöjd! Köptes på Visko. Riktigt snygga tycker jag!
 
 

Blue and white

 
 
 
// Tröja / Esprit // Byxor / Vila // Halsband / Ur&Penn // Armband / Lindex // Stövlar / Mccloud //

Are we really over now?

 
 

Dagens

Så här har jag sett ut ikväll. Berättar om gårdagen imorgon. Nu sova! 
 
 
 
 
// Byxor / BikBok // Jacka / Gina Tricot // T-shirt / Gina Tricot // Skinnjacka / BikBok // Skor / Mccloud // Bälte / Tessie // Väska / Nowhere ( Nelly ) // 

Interior Details

Puh, äntligen fredag. Denna fredag har inte varit den bästa fredagen för mig. Inga större saker har hänt men känner mig smått besviken över en viss saken och irriterad över en annan. Mina planer för denna fredag är att blogga, kanske göra någon liten läxa och bara vila. Ingen jätterolig fredag men det var längesedan jag inte hade några planer alls. Så det får väl gå. 
 
Nu över till något mer roligare. Inredning. Här kommer lite fina inredningsaker jag köpte förra fredagen. 
 
 
 
På översta bild ser ni ett fantastiskt ljusfat, ljuslykta och ett doftljus och en dekorationssten. Mitt armband från Thomas Sabo och ring från Spinning Jewellry passar också fint ihop. 
 
Ljushållarna är jag kär i. Har velat ha sådan länge och så sprang jag på dessa. Fint med långa ljus i. Allt utom smyckena kommer från Nille. 

News in my wardrobe

Har haft en bra torsdag. Orienteringen gick bra och sedan hade vi en vanlig lektion sp det var chill. Jag och tre andra klasskompisar, Sanna, Julia och Elin tog även en fika idag. Det var mysigt! Efter vi hade slutat så tog jag bussen till Göteborg och så kollade jag lite i affärer. Hittade inget roligt alls faktiskt. Lite efter 17 så mötte jag upp bloggerskan Ida och så köpte jag två fina plagg av henne. 
 
Spana in hennes blogg http://idavendela.rutandcircle.com/
Ifall ni vill kika på lite kläder så gå in på hennes bloppis. http://idavendela.blogg.se/bloppis/
 
En riktig gosig tröja från Esprit. Har aldrig haft en skönare tröja på mig. Provade den lite snabbt. Underbar! 
 
 
En fin tischa blev det också. Gillar sådana här enkla t-shirts med tryck. 
 
Dessa bilder blev väldigt trista men fotade av plaggen lite snabbt bara. Nu ska jag sova alldeles strax! Ha en bra fredag <3 

Life

Känner mig så lycklig just nu. Skolan är kul och lärorik. Jag hinner allt jag ska på fritiden för det mesta. Denna veckan får jag prioritera skolan men nästa vecka hoppas jag kunna vara lika mycket med kompisar som jag annars brukar kunna vara. Men allting känns så himla bra just nu. Blogga hinner jag också. Igår så försökte vi plåta av dagens outfit men det regnade en massa till och från så det blev inte av. Men ska komma igång mer med dagens outfit. Bloggdesignen ska fixas i ordningen också. 
 
Happy Girl. 
 
 Sitter i skolan nu och håller på med ett grupparbete. Helt okej! Ha en fin onsdag så hörs vi imorgon. 
 
 

Glamourous Glitter

Gillar detta nagellack. Köptes på Gina för några veckor sedan. 39 spänn! Kap! 
 
Tycker det blir riktigt coolt. Nöjd tjej! 
 
Svårt att få till det på bild men det är i alla fall mycket coolare i verkligheten. 
 
I bakgrunden ser ni min " every day parfume " från Dolce&Gabbana. Fått väldigt mycket komplimanger för den. Får snart köpa en till! 
 
 
 
 
 

Monday

Igår hade jag en riktig vilodag. Gjorde två tal i matten och kollade igenom franska läxan. Jag kände mig inte helt hundra igår och samma idag. Ont i huvudet, snuvig och trött. En utmattningsförkylning. Var längesen jag var sjuk nu. Många har varit det i klassen så det var bara en tidsfråga. 
Nåväl, ska plugga idag ändå. Historia blir det idag varvat med sängläge. Imorgon måste jag till skolan oavsett. Kan Inte missa matten. Ha en fin måndag! 


På kaféet i fredags så åt jag detta.



Emmas fika. Väldigt gott! 


Femtonde September

Ligger just nu kvar i sängen och lyssnae på Längesen med Petter och Veronica Maggio. Så fin låt!
Har fått i mig lite frukost också. Uppdateringen de senaste dagarna har varit lite sisådär. Har gjort en massa. I fredags åkte Emma och jag direkt efter skolan och fikade på Skrädderiet. Mysigt. Vi gick och kollade i lite affärer och jag spontanshoppde i en inredningsaffär, Nille. Ska visa er senare vad jag köpte. Blev skitnöjd i alla fall. Vi missade också bussen hem, hehe. Men det löste sig till sist. När jag kom hem så åt jag hos mormor och morfar kvällsmat och sedan så kom Emma och hämtade mig med moppen så åkte vi till Lygnern och träffade några gamla klasskompisar. Det var väldigt kul. Kom hem vid halv elva tror jag för jag skullle jobba. Trodde inte jag skulle vara så trött som jag var igår. Jisses, hela dagen också. Jobbade mina fyra timmar, kom hem och ungefär en timme senare så kom pappas bror och fru hit och fikade en stund. Kul! Efter de hade åkt igen så la jag mig i badkaret i en timma. Så välbehövligt alltså! Vilade mig en stund till och var riktigt trött. Vid 17 så var det kräftor hos mormor och morfar med min moster och hennes familj. Gott! Började piggna till och vid kvart över åtta kom Emma och hämtade mig och Anna och så åkte vi till Marcus på fest. Vi hade väldigt kul men alla var helt döda av trötthet den sista timmen. Somnade vid halv 2 och helt underbart att inte någon klocka ringer och ska väcka en idag. Sovmorgon <3 
 
Planerna för idag är att ta det lugnt. Hade tänkt vara hemma hela helgen men det blev andra spontana grejer. Vilket också är kul! Ska dejta matteboken en stund och om jag orkar städa rummet. Det behövs verkligen. Långpromenad hade varit skönt också. 
 
Nej, nu är det dags att ta tag i denna dagen. Ha en fin söndag på er! <3 
 
 
@ Morfar och mormors place. 
 
 
Bebis vill också vara med. <3
 
 
Yummie! 
 
 
Kräfthav. 
 
 
Lite tillbehör.
 
 
Dekoration. 
 
Har haft en awesome helg! <3
 
 

Idag



Idag kände jag mig riktigt otaggad till att gå till skolan. Kände mig trött och ville bara ligga kvar i sängen. Ikväll ska jag varva ner. Har varit någonting ni hela tiden. Har inte varit hemma och bara varit någon dag. Det behövs nu. Ska plugga matte ikväll i alla fall och antagligen gå ut och gå med hundarna! Längtar något grymt till helgen nu! 

Diesel

Jag gillar Diesel. Har två par och är mer än nöjd. Kollar alltid lite extra på just Diesel jeans. Vad är erat favoritmärke på jeans? 
 
Här får ni se liten skymt från mitt rum också. ;) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Euphoria

Idag känner jag mig lite smått euforisk nästan. Har varit full rulle hela dagen. Gick upp vid åtta och tog en skön dusch. Älskar våra sovmornar! När jag skulle gå till bussen så sa morfar atthan kunde köra mig. Vilket var supersnällt för då kunde jag vara hemma ytterligare 40 min. Istället för att ta bussen 09.21 så kunde vi åka bil vid 10. Stor skillnad! Passade då på att städa rummet. Efter skolan åkte jag till Kinna och gick där och kollade i lite affärer och åt en god räkmacka. Egentid är ibland underskattat när man ska göra snabba ärenden. Kom inte hem med någoting faktiskt. När jag kom stack jag direkt ut på en cykeltur. Älskar att cykla. Nu har jag ätit middag och blir ompysslad av sis som plattar mitt hår. 
 
Här kommer bilder från photoshooten med Alicia. Har inga nytagna outfits just nu. Måste bli bättre på det! 
 
 
// Klänning / Lånad av mamma // Dr Martens / Alicias // Väska / Nowhere ( Nelly.com ) //

Summerlove

 
 
Här kommer lite outfits från sommaren. Älskar dessa varma dagar som i princip är förbi. Get me back!
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Idag har jag varit så duktig och varit ute och gått i två timmar. Så skönt. Nu sitter jag hos min kusin och bloggar! Effektiv! Ska ta tag i lite matte sedan och ta en lång dusch. Har sovmorgon imorgon. Love mondays! <3 
 

Forget Everything and Regret Nothing

Detta inlägget kommer bli lite " djupt " jämfört med vad jag annars bloggar om. 
 
När jag blir äldre vill jag kunna se tillbaka och veta att jag ångrar inget jag inte gjorde.
Jag vill göra allt som jag vill. Jag vill inte vara som vissa andra som lyssnar på vad alla runt omkring en tyckte och kände och ville. På en lektion i fredags så sa våran lärare vem bestämmer i ditt liv. 
Ja, vem bestämmer i mitt liv? Det är ju jag såklart. Men abslout man blir påverkad av vänners, familjens, samhällets åsikter om vissa saker.
 
Det känns ibland som om man lyssnar alldeles för mycket på andra. Man ska defintivt lyssna på vad de har att komma med men i slutändan är det ändå ditt liv. Jag beundrar dem människorna som inte styrs av andra eller andra saker. Jag var på en föreläsning förra veckan och hon som pratade ville bestiga Mount Everest. Det hon behövde var 300 000 kronor. Men det hndrade henne inte. Många hade inte fullföljt drömmen på grund utav pengarna eller att andra tyckte det var onödigt att utsätta sig för en sådan sak. 
 
Det är ändå du själv som bestämmer över ditt liv. Du får stå för dina egna val. Och ta eventuella konsekvenser. Hellre det än att man bara lyssnar till andra. Det är inte säkert dem vet vad som är det bästa för dig. Du har antagligen svaret själv. 
 
Jag vill resa när jag går ut gymnasiet och tänker spara pengar till det. Min morfar tycker det är onödigt att lägga en massa pengar på resor när jag istället kan köpa mig en bil. Vi tänker alla olika, visst en bil är väl inte fel men resa gillar jag och därför ska jag göra det som känns bra för just mig. För honom så är det konstigt att lägga många tusenlappar på att resa jämfört med att köpa en bil. Tur att vi alla är olika. Men jag vill poängtera att man ska göra vad som känns bra för en själv än vad som andra anser vara bättre. 
 
Jag gillar rubriken jag valde till detta inlägget. Jag tycker att man ska minnas men jag tycker att man inte ska ångra något. Vissa saker man gör är dumma och som man sedan ångrar men då brukar jag tänka att då har jag istället lärt mig något på det. Och vet att jag inte ska göra så nästa gång. 
 
Hoppas ni följer vad ni själva vill. Det är du som är huvudpersonen i ditt liv och som själv ska skriva manuset! Ha en fin söndag! 
 
                              Du kan gå din egen väg // Håkan Hellström 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Perfektion

När jag var och handlade min storhandling hos Kicks sprang jag sedan in på H&M och plockade på mig alla svarta kavajer jag hittade. Det blev totalt 5 stycken och när jag provade den första kände jag med en gång att denna ska jag ha. Provade ändå de andra men det var den första jag ville ha. Har velat ha en svrat kavaj länge nu så bälev glad när jag hittade den. Gav ynka 299 kronor för den! Me like! 
 
 
Fler bilder kommer på kavajen när jag bär den. Ha en bra lördag! 

This Is Me

 
Photoshoot med Alicia! 
Idag kan jag glatt checka av 3,5 timmars jobb och de första kräftorna. Så himla gott! Imorgon blir det jobb i vanlig ordning och troligtvis barnvakt också. Tummen upp på det! 

Things never last forever # 2

Här kommer part 2. 
Kom hem rätt sent idag, jämfört med vad jag annars brukar. Direkt vid 17 så tappade jag upp vatten i badkaret och gjorde ansiktspeeling och ansiktsmask. Kollade i det senaste numret av Kicks och lyssnade på Håkan. God eftermiddag alltså! Har gjort klart matten och nästan hela historialäxan. Gött! Nu är det bara samhällsläxan kvar men den tar jag antingen imorgon kväll så att jag blir helt ledig under lördagen eller så tar jag det på söndagen. Imorgon ska jag jobba direkt efter skolan, det ska bli kul! Och det bästa av allt. Vi börjar inte skolan förrän vid 09.50 imorgon så jag kan sova ända till 07.50! Åh! Ska fixa naglarna på morgonen tänkte jag så får gå upp då! Ha en underbar kväll! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Things never last forever # 1

 
 
 
 
 
 
 
 
Fler bilder på denna outfiten kommer. Var på fotohumör nör vi tog dessa bilderna hehe! 
// Skor / Visko // Blus / Odd Molly ( DesignOnly ) // Väska / Nowhere, ( Nelly.com ) // Bälte / Tessie // Jeans / JC//
 
 
 

Now It´s Autumn

Dessa bilder är hösten i ett nötskal. Blåsigt, småkyligt, stickat, svart, vinrött och rejäla skor. Hösten är välkommen! 
 
 
 
 
 
// Tröja / BikBok // Byxor / BikBok // Väska / Nowhere ( Nelly.com ) // Boots / Visko // 
 

På önskelistan

Nu när hösten är här på riktigt så tänker jag införskaffa mig lite nytt på smyckesfronten. Bassmycken då som är korta, stilrena och enkla. Jag har kollat in edblad.com och även kyssjohanna.se och hittat lite favoriter som jag tänker köpa vid nästa löning förhoppningsvis. 
 
Dogeared är ett amerikanskt smyckesmärke som har blivit populärt för deras unika texter som man får med. Smyckena känns mer personliga. 
Detta fjäderhalsband är så himla fint. 585 kronor ligger det på. Hos Kyssjohanna.se
 
Karmahalsbandet är också så fint! Klassiskt. 765 kronor. 
 
Detta wihbonet ska jag slå till på för jag har verkligen en crusch på just wishbone motivet. 499 kronor. 
 
Guldsmycken som är enkla saknar jag. Jag har armband, fotlänk och halsband från Thomas Sabo som jag gillar väldigt mycket. Men guld saknas och dessa uppfyller mina kriterier. Julklapp till mig själv? 
 
Så enkelt och helt otroligt snyggt! Edblad 199 kronor. 
 

Blue Ocean

Detta var en sak jag köpte i stan. Gillar färgen så himla mycket! Mörkblått är riktigt fint! Blått överhuvudtaget är fint. Denna Odd Molly blus köpte jag på Design Only. Nöjd tjej! 
 
 
Outfit med denna blus kommer. Har några i huvudet som denna blus ska få vara med på. Ska bara få ner det på bild men det kommer. 

Gå din egen väg

Dagens mening. Älskar den Håkan låten. Tycker att den låten är så himla bra. Han skriver riktigt bra texter! 
 
Dessa bilder blev inte så himla bra. Förklaringen kommer här, jag fotade själv med stativ första gången. Lite knepigt. Ställa in kameran, springa och posa, springa tillbaka och kolla om bilden blev någorlunda. Nästa gång jag gör det ska jag ha skärmen mot mig så att jag ser mig själv och använda fjärrutlösaren. Bilderna blev lite oskarpa. Fick lite smått panik och hoppas att det inte är något med kameran som gör det. Men det var kul att fota själv men de roligaste fototillfällena är dem med Alicia. En trevlig och engagerad fotograf gör allt! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
// T-shirt / Gina Tricot // Bälte / Tessie // Halsband / Ur&Penn // Cardigan / Gammal // Skor / Visko // Armband / Lindex // Jeans / JC // 
 
Om ni vill veta vad jag har för mig just nu så är jag på väg till Varberg till pappas syster. Perfekt att blogga i bilen! Puss 
 
 
 

RSS 2.0