Vinrött

Ett utav mina höstmåsten var en vinröd t-shirt. Ser en massa stylingsmöjligheter framför mig. Köpt på Gina för 79 pix. Nu är det bara en svart väska, kikar på en Michael Kors väska. Och lite fina kabelstickade tröjor. En svart cardigan som är lite längre, en stickad vit cardigan. Finns en fin vit på Gina men det fanns bara Large kvar. Too bad for me! 
 
 
Så underbart det är att ta fram datan efter en fullspäckad dag! Jag har jobbat 4 timmar idag och så har jag varit barnvakt hos bästa kollegan och hans familj. Leo, Isabella och Paulina är mina små lyckopiller. Så himla söta och härliga. Har även varit på bio. Så fort man blir ledig från skolan så försöker jag göra så mycket kul saker som möjligt. Igår var jag hos Emma på middag med David och Anna. Det var jättekul! Idag har jag förenat nytta med nöje. Älskar båda mina jobb. Imorgon har jag inga planer direkt förutom att ta hand om mig själv på bästa sätt. Viktigt att ha en vilodag då man inte gör så mycket. Behöver det efter massa nya intryck i och med skolan. Ska sova så länge jag vill och lägga mig i badkaret och göra ansiktsmask och sådana saker. Förbereda mig inför en ny skolvecka. Fixa lite saker med skoldatan och göra läxor. Städa rummet också. Blir nog inte sysslolös i alla fall. Tänkte visa er fredagens outfit också, ni får den imorgon! Puss och godnatt fina läsare!  

Jewellery

Här är massa fina smycken jag fyndade i Varberg förförra veckan på Ur&Penn. Alla smycken från ett visst märke 20 kr st. Det var bara att plocka på en massa. Mitt favorit smycke är wishbonet. Ska köpa ett sådant från Marc by Marc Jacobs tror jag. Riktigt fint. Handbojorna är också fina och de är snygga ihop. 
 
Vilket är er favorit? 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Har haft en riktigt bra dag i skolan idag! Gillar klassen och ämnen vi ska läsa verkar vara intressanta och spännande! Igår hade jag en toppendag! Vi hade idrott för första gången i skolan och det var en bra lektion! Känns bättre än i högstadiet! Direkt efter skolan åkte jag till Göteborg och mötte upp Anna och Vendla för en fika och så lite shopping på det! Ska visa vad jag köpte för er imorgon! 
 
Planerna för ikväll är att åka till Emma på middag. Ska bli mysigt! Imorgon blir det jobb x 2. Dels mitt vanliga jobb och sedan barnvakt. På kvällen blir det till Göteborg och se Känn ingen sorg! Nej det tänker jag inte göra heller! Känna någon sorg alltså! ;) Puss på er! <3

Mobilbloggar

Ska snart sätta mig på bussen till Göteborg och möta upp Anna och Vendla! Fika, shopping och det är inte helt omöjligt att det blir en fotbollsmatch. Roligt!


Today`s Look

Såhär såg jag ut för några dagar sedan och idag till skolan körde jag på samma. Förutom håret, sminket och accessoarerna var inte dem samma. Och inte heller skorna. Men gillar denna outfiten mycket. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
// Skjorta / Lindex // Shorts ( Nya! ) Dr Denim // Skor / Scorett // Armband / Ur&Penn // Halsband / Ur&Penn //
 
 

Today I'm feeling...

                                                              Like this! 
 
 
Vilken awesome helg! Jobbat och haft askul som vanligt! Landade lite hemma och packade inför en helgvistelse i Varberg med underbara Emma, Anna och Vendla. Vi har haft det så mysigt. Verkligen! Kom hem idag och har myst och städat rummet och varit galen på snapchat med Alva. Haha! Så kul när man gör videos och bara skickar random. Findus fick till och med vara med! Inte illa! Pussar till er alla! 

Every Day Pictures

Här kommer lite bilder tagna ur mitt vardagsliv. Blir ju mest outfits eller nya saker jag annars brukar visa upp men det kan vara kul att se något annat ibland. Vardagsbilder är också roligt tycker jag! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommer nog ett till sådant här inlägg nästa vecka! Nu ska jag vila mig. Sedan bär det av till Varberg! Kramar på er! 
 
 
 

Trött tjej

Idag är jag rätt trött efter att ha varit i skolan. Tidiga mornar och mycke nytt att ta in. Men det var en Chill dag i skolan. Idag gjorde vi en tävling. Det var kul! Vid 11 tiden så åkte jag, Anna och Emma till Borås och så åt jag på McDonalds. Sedan hälsade vi Emmas bror och mormor och morfar! Mysigt! Nu så har jag ätit och sedan ska jag på fest vid 21! Stannar inte så länge för att jag ska jobba imorgon! Vid 17.30 imorgon tar vi tåget till Varberg för en tjejhelg! Mys!


Idag

Idag har jag varit ute och sprungit och gått. Älskar det. Träningen är viktig nu känner jag. Skönt att springa med bra musik och bara springa. Underbart helt enkelt! Förstår dem som gör det. Finns inget bättre när man är rastlös!


Wanna go for a ride?

Idag har jag haft fullt upp! Imorgon börjar skolan. Ska bli spännande och kul. Är nervös men jag är nog inte den enda som är det.
Denna bilden tog jag med Alicia! Gillar stämningen i bilden! Hörs igen imorgon!


Cover

Jag älskar dessa bilder som Alicia och jag tog. Hon är en otroligt duktig och fin tjej. Hon står även för redigeringen.
Jag har ju alltid velat bli modell så därför tycker jag att det är extra kul att få leka loss ibland. Bilderna skulle kunna vara omslag på modemagasin. De två första i alla fall.
Spana in Alicias instagram. Lillafrokentrubbel.


Mint

Denna färgen är en otroligt fin färg! Snygg till vilken färg som helst! Har letat efter en stickad mintgrön tröja och denna fyndade jag på rean. 99 kronor fick jag betala för den! Kap eller vad? 
 
 
 
 
 
 

I got Stripes

Älskar dessa shortsen och likaså skjortan! Alltså en perfekt kombo! Svart överlag är jag förtjust i. Så hösten kommer bli rolig, i alla fall på klädfronten! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
// Shorts / Issue 1.3 // Skjorta / Nowhere ( Nelly.com ) // Skor / Scorett // 
 
 

Glitter

Jag hade ett presentkort på Guldfynd och då utnyttjade jag det genom att köpa lite nya örhängen. Det var 3 för 2 så det var ju kanon! I silver dessutom! Gillar små enkla örhängen! 
 
Gillar ni örhängen? 
 
 
 
 
 
 
 
 

Varberg

Är i Varberg med Anna och Emma! Underbart! Bloggar mer sedan! Resten är tidsinställt som kommer upp resten av veckan!


Underwear

Köpte detta söta set på Lindex när jag var i stan med Elsa. Gav 189 kronor för det! Nöjd och sedan gillar jag mint mycket så det blev perfekt! 
 
 

High on Life

En outfit jag gillar skarpt! Ljusrosa och vitt med gulddetaljer! Me like! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På de två översta bilderna ser ni att jag tar på läppglans. Mitt favorit läppglans. Köpte jag på Ullared för 10 kronor för kanske ett år sedan. Riktigt fin färg och lagom glans. 
 
// Skinnjacka / H&M // Stickad / H&M // Jeans / Vila // Armband med nitar / Lindex // Armband / Fått av faster // Halsband / BikBok // Väska / Vintage // 

Latest Looks

Här kommer några av mina senaste looks. 
 
Har ni någon favorit? 
 
 
 
 
Jag gillar färgerna på första, bakgrunden på den andra och den tredje gillarjag matchningen. Nummer tre är min favorit! 
 
 

Make-Up News

Jag har ju jobbat mycket denna sommaren så jag har inte kunnat göra åt några pengar så nu när jag var ledig ville jag verkligen till Kicks. Jag åker enbart till Kicks i Kungsmässan när jag köper smink för det var där jag praktiserade en vecka så det är roligt att hälsa på plus att de är väldigt bra! 
 
Ursäkta den dåliga bildkvalitén. 
 
Jag hade mycket på min inköpslista så det blev en del grejer. 
 
 
Allt samlat! 
 
 
Jag behövde lite nödvändigheter som rakhyvel och rakgel. Investera i en bra rakhyvel. Denna var toppen. Det blev ju nästan kul att raka benen nu! 
Raklödder 55 kronor.
Rakhyvel 149 kronor. 
 
 
Body Scrub från Emma S. Jag är nöjd. Nu har jag köpt den tre gånger i rad. Men nästa gång skulle jag vilja prova en från The Body Shop som har större korn. 
Body Scrub 139 kronor. 
 
 
Metallic nagellack från OPI och nagellacks remover från Kicks.
Nagellack 150 kronor. 
Remover 69 kronor. 
 
 
Alla basprodukter har också tagit slut i princip. Nytt puder från Clinique som jag aldrig provat innan. Foundation är exakt samma som jag har nu. Är mycket nöjd med den! Samma med concealer. Gillar att det är täckstift, är inte så förtjust i krämconcealer. Så det fick bli exakt samma som jag hade innan. 
Puder 299 kronor. 
Foundation 335 kronor. 
Concealer 89 kronor. 
 
 
En liten borste ingick när jag köpte pudret också. 
 
 
Om man köpte två produkter från Clinique så fick man gåva på köpet. I neccesären så låg det en mascara, serum till ögonen, ansiktsrengöring och fukt till ansiktet! Kul med gåvor! 
 
 
Sist men inte minst. Denna underbara parfymen från Dolce&Gabbana, pour Femme. 
645 fick jag ge för den! Så god!! 

Nails

Jag har blivit lite smått beroende av nagellack. Jag gillar verkligen att kunna pimpa naglarna beroende på humöret eller outfiten. Jag har väldigt korta naglar, de vill inte bli så mycket längre. Jag har ju också kontaktlinser så det är praktiskt också. Men det är ju så snyggt med långa naglar! Men men, man kan inte få allt. 
 
Detta guldiga lack från Isadora gillar jag lite extra mycket nu. Fint! Har det på tånaglarna också! 
Jag har köpt mig ett nytt nagellack från OPI som jag ska prova snart. Metallic, perfekt till hösten! 
Ska visa er sedan när jag använt det. 
 
 
 
 
 
 
Gillar ni också nagellack? 
 
 

Orange County

 
 
 
 
 
 
 
 
// Kavaj / H&M // Blus / BikBok // Shorts / BikBok // Skor / Palladium // Halsband / Present // 
 
 
 

Yesterday´s adventure

Gårdagen var riktitg mysig och bra. Hade sovmorgon till 09.30. Sedan fixade jag mig i ordning för bussen mot stan gick vid 11. Mötte upp bästa Elsa vid 12 tiden och vi gick direkt till Jensens. Så bra och god mat dem har där! Sedan gick vi till några affärer där jag spanande efter underkläder. Ska visa vad jag köpte i ett annat inlägg. Efter det var avklarat så bestämde vi oss för att sitta och prata vid hamnen. Jag köpte glass också. Hallon saltlakris är så god som kulglass! Yummie! När jag kom hem hann jag inte ens bbyta kläder innan min goa kollega ringde och så bestämde vi för att jag skulle komma dit och busa med hans barn. Jättehärliga! Tvillingar på 5 månader var så himla söta! Jag kommer att hälsa på fler gånger definitivt! Jättekul! Klockan 23 slog jag igen ögonen och somnade bums.
 
Planerna för denna dagen är att storstäda rummet, göra lite inlägg här för kommer vara upptagen mycket nu dessa dagar framöver. Jag har börjat springa mycket ute också och det är så himla jävla underbart rent ut sagt! Lyckokick när man har grym musik i lurarna och man har sett ut en destination och sedan kan man springa i vilket tempo man själv vill. Jag springer inte långt men det blir lite längre och längre! I love it! Så en springtur hoppas jag på också! 
 
 
Min mat. 
 
 
Elsa. Bästa vänner i tio år! Rätt amazing! 
 
 
Food love. 
 
 
Me, myself and I. 
 
 
Outfiten jag bar igår kommer upp imorgon! 

Summertime for real

Älskar denna plats jag och Alva fotade på efter en spontan cykel och badtur. Underbart! Ska möta upp underbara Elsa för en lunch på stan och så ska jag shoppa lite underkläder tänkte jag. Alltid kul! Får se vad jag hittar! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
// Blus / Fått av goa Anna // Kofta / Lånad av mamma // Shorts / Hollister // Peace armband / gammalt // Halsband / Köpt i Spanien // Solglasögon / RayBan // Sandaler / Visko //
 
 

Your dream , my reality

Såhär ser jag ut när jag tränar. Älskar att se färgglad ut. Linnet fick jag i födelsedagspresent och kommer ifrån H&M. Skorna är riktigt billiga. Gick på 300 kronor tror jag och de inköptes på Visko för ett år sedan kanske. Kommer inte ihåg, Men de är fantastiskt sköna och snygga. Shortsen är dem från Issue 1.3. Obligatoriskt är mina RayBan och hörlurar. Ett måste att ha grym, peppande musik i öronen. 
 
 
 
 
 
 

Lördagen i bilder

Min lördag i bilder. Det var med tunga kliv jag gick och började fixa mig men efter lite peppande musik så gick det bra till sist. De fyra timmarna gick både fort och långsamt. Jag gick hem och det var riktigt härlig värme. Grattade min kusin som fyllde 19 år. Åt lunch och la mig i badkaret en stund. Efter det så övningskörde jag till Kvarnen i Hyssna. Så himla mysigt och fint ställe. Jag åt en god ost och skinkfralla. Är inte så förtjust i allt sött som det är på café så frallor brukar jag alltid tycka går ner. Men fick smaka på mammas tårtbit och den var god! 
 
Vi tog lite bilder och sedan vilade jag en stund innan jag bestämde mig för att gå på långpromenad. Men hann inte så långt innan mamma ringde och sa att det blir spontanfika hos kusinen som fyllde år. Var där en stund och sedan så kände jag mig bara så himla glad och nöjd över att jag har 2,5 veckors ledigt! Så jävla underbart det känns! Ska njuta fullt ut! Vill helst bara stanna tiden! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Var där med mamma och pappa och mamma fick agera modefotograf. Blev rätt bra bilder ändå.
 
// Linne / H&M // Shorts / Hollister // Armband / Lindex //

Halmstad

I fredags så jobbade jag en halv dag bara. Slutade kl 12.30 och åt lite lunch hemma och så bytte jag kläder och så styrde vi kosan mot Halmstad. Aledningen? Min fina fina pappa fyllde 50 år. Är lyckligt lottad över att ha en sådan fin pappa som min är. Jag är glad över att ha så bra föräldrar! <3
 
Vi stannade till i Grötvik där vi tog lite kort. Today´s outfit. Hade inget speciellt på mig men hade mina JC skor sedan. Hade packat ner min turkosa klänning dagen till ära men kom på att jag inte hade tagit med min underkjol som är ett måste till den klänningen! Så det var lite synd! 
 
 
 
 
 
 
 
// Kjol / H&M // Solglasögon / RayBan // Väska / Vintage // Skor / Palladium // 
 
 
 
 
Vi åt på en fin restaturang. God mat och personalen var så himla härlig! Servitriserna bjöd på sig själva och sådant är alltid uppskattat! 
 
Förrätten som Alva och jag delade på var pilgrimsmussla med sill och salladsblad och det var en massa smaker. Den godaste rätten under hela middagen tyckte jag! 
 
 
Varmrätten blev en fiskplanka. Den var inte lika fantastisk som förrätten men den var defintivt god! 
 
 
 
Efterrätt var sorbet. Banan, mango och persika! Gott! Men inget slog förrätten! 
 
 
Hade en fantastisk fredag! <3 
 

Svea

 
 
 
 
Mitt nya linne från Svea. Gillar som sagt att det ger ett sportigt intryck! Köptes på rean för 149 riksdaler. 200 kronor billigare! Bra där! 
 
 

RSS 2.0